Noutati

Prin Ordinul 8/174/2018 emis de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Ministerul Mediului, publicat in data de 22.02.2018, s-au stabilit perioadele de prohibitie la pescuit in anul 2018:

Notificarea din partea Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura din Septembrie 2017:

Zonele de pescuit recreativ din Vrancea:

Pe data de 23.04.2017 la Restaurantul Oscar incepand cu orele 09:00 avut loc Adunarea Generala a Clubului Focsani, de la care va prezentam urmatoarele imagini si materiale: Procesul verbal privind validarea conform statutului a desfasurarii Adunarii generale a Clubului Focsani: Programul de desfasurare al Adunarii Generale: Raportul de activitate: Programul de masuri: Procesul verbal al Adunarii Generale a Clubului Focsani:

La finalul lunii august 2016, cat si in luna septembrie 2016, au avut loc actiuni de populare cu fazani a fondurilor cinegetice gestionate de A.J.V.P.S. Vrancea. Exemplarele eliberate in teren au fost sanatoase, certificate sanitar-veterinar, nu s-au inregistrat mortalitati in timpul transportului. Pentru a fi crescut numarul de fazani in teren, s-a optat ca raportul cocosi/gaini sa fie de 1/1. Fazanii populati au avut varsta peste 120 zile si din   …

Urmariti clipul video realizat la concursul de tir vanatoresc la talere organizat de A.J.V.P.S. Vrancea la Poligonul din Golesti pe 3 iulie 2016. De asemenea, in prima parte a clipului video este o prezentare a cainilor de vanatoare din Vrancea, parada cainilor avand loc inainte de desfasurarea concursului de tir vanatoresc.

Urmariti clipul video realizat la concursul de pescuit stationar pentru SENIORI organizat de A.J.V.P.S. Vrancea si desfasurat pe Lacul de acumulare Ciuslea-Movileni pe data de 25 iunie 2016:

Programul competitiilor de tir vanatoresc si pescuit stationar seniori este urmatorul: (competitia de tir vanatoresc va demara cu o parada a cainilor de vanatoare din judetul Vrancea)

In data de 05.05.2016 s-a stabilit modul de eliberare al permiselor de pescuit sportiv/recreativ:

Incepand cu data de 05.05.2016 Consiliul A.J.V.P.S Vrancea a stabilit normele de incasare a cotizatiilor de membru pescar, dupa cum urmeaza: