Noutati

concurs-tir

Urmariti clipul video realizat la concursul de tir vanatoresc la talere organizat de A.J.V.P.S. Vrancea la Poligonul din Golesti pe 3 iulie 2016. De asemenea, in prima parte a clipului video este o prezentare a cainilor de vanatoare din Vrancea, parada cainilor avand loc inainte de desfasurarea concursului de tir vanatoresc.

pescuit

Urmariti clipul video realizat la concursul de pescuit stationar pentru SENIORI organizat de A.J.V.P.S. Vrancea si desfasurat pe Lacul de acumulare Ciuslea-Movileni pe data de 25 iunie 2016:

IMG_2554

Programul competitiilor de tir vanatoresc si pescuit stationar seniori este urmatorul: (competitia de tir vanatoresc va demara cu o parada a cainilor de vanatoare din judetul Vrancea)

ajvps-vrancea-2

In data de 05.05.2016 s-a stabilit modul de eliberare al permiselor de pescuit sportiv/recreativ:

ajvps-vrancea-1

Incepand cu data de 05.05.2016 Consiliul A.J.V.P.S Vrancea a stabilit normele de incasare a cotizatiilor de membru pescar, dupa cum urmeaza:

mic

In cadrul A.J.V.P.S. Vrancea au fost luate urmatoarele masuri privind reducerea braconajului la vanatoare:

mic

La data de 26.04.2015, a avut loc concursul de pescuit stationar seniori „Cupa FLORIN GALAN 2015”:

ajvps-vrancea-2_m

AJVPS Vrancea a obtinut rezultate meritorii in finala nationala de Tir Vanatoresc desfasurata la Vaslui in perioada 5-7 septembrie 2014:

m

Galerie foto: construirea unui bordei de pândă pe fondul de vânătoare 41 – Beciu

ajvps-vrancea-pescuit

Ordinul nr. 83/2014 privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului, precum si a zonelor de protectie a resurselor acvatice vii in anul 2014