Actiuni in justitie

Privind redobandirea dreptului de gestionare a fondurilor de vanatoare ce au fost preluate de alti gestionari prin fals si uz de fals se pot preciza urmatoarele:

– pentru fondul de vanatoare nr. 11 Tataranu, a fost facuta plangere penala impotriva salariatului S.C. SCOLOPAX SRL care a depus documentatie la I.T.R.S.V. si care contine date false privind proprietatea detinuta in acest fond de vanatoare. Stadiul anchetei in acest moment este la nivelul Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea, care are la dispozitie expertiza topografica ce releva ca S.C. SCOLOPAX SRL detine doar 44,6% din total suprafata fond de vanatoare si nu avea dreptul de a propune gestionarul fondului. Asteptam concluzia corecta.

– pentru  fondurile de vanatoare nr. 16 Nereju si nr. 17 Nistoresti este depusa plangere impotriva persoanei care a anchetat cazurile de fals si uz de fals si se asteapta solutia de la Pachetul de pe langa Inalta Curte  de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Galati